donderdag 15 november 2012

Heerlijk!

Vers krakend stokbrood met Port Salut (op kamertemperatuur) , steenkoude Prosecco op een warme dag , verse zelf geplukte aardbeien met goede slagroom, een goede boeuf Bourguignon of Coq au Vin met aardappelpureetorentjes uit de oven, patatje met mayonaise uit de voetboogsteeg of van Bob opde Albert Cuyp beiden in A dam!, Spa rood met veel prik, zeebanket (de chocolade van Guylian), Kopje thee Earl Grey van Simon Levelt met een heel klein beetje suiker en dan uit een ouderwets wijd theekopje (zoals het hoort) en dan het liefst een zelfgebakken knisperend havermout koekje erbij.... salades met veel erin (olijven , pijnboompitten, zontomaten, feta , sjalotten),  kaasfondue! een chocoladeletter van van Laar en dan niet een I want die is zo klein, marsepein en fondant van Zuidam, die smelt op je tong, warme chocomelk maar alleen die van Nutricia...
Ach, ik ben niet te stoppen. Vind veel te veel lekker!